Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mussa

 

MUSA

Musa je Víla hudby a čerpá energii z hudby, kterou hraje. Má přirozené nadání pro vyšetřování a dobře si všímá drobností, takže se z ní stala přebornice v řešení záhad a v umění porozumět zákeřným nástrahám, které na skupinu chystají čarodějnice.

musa

Můj Facebook najdeš zde  Facebook Musa

Společenský a rodinný původ:

Musa pochází z planety Melodie a má zvláštní nadání pro hudbu, jíž se věnuje celá rodina. Nepochází ze šlechtického prostředí, není princezna jako Bloom, Aisha a Stella. Obyvatelé jejího království jsou velmi trpěliví lidé, kteří celým srdcem milují hudbu - téměř to jediné, co znají a mají rádi.

Zvláštní charakteristiky:

Musa se většinou drží stranou, ale to neznamená, že je nabručená. Je jen tolik zaposlouchaná do hudby, že její náladu často určuje to, jakou hudbu právě poslouchá. Skoro to vypadá, že žije ve svém vlastním světě, kde je hudba základním a nejdůležitějším živlem. Je oblíbená, protože svým detektivním instinktem vždycky odhalí všechna tajemství svých přátel. Na druhou stranu s ní její kamarádky mohou mluvit úplně otevřeně a mají přitom jistotu, že jejich tajemství jsou u ní bezpečně ukrytá.

Ve skupině je tak trochu za kluka - podobně jako Bloom je velice odvážná. Její proměnlivé nálady jí však brání být aktivnější.

Je velice chytrá, stejně jako všechny víly, a chce dosáhnout úspěchu za každou cenu. Proto se učí náramně pilně, aby se jednou stala slavnou hudebnicí a dostála tradicím své rodiny - ale hlavně se učí kvůli své matce.

Chyby a slabiny:

Jejím největším záporem je její náladovost, která se řídí podle toho, jaký druh hudby v sobě právě cítí. Její nálady se často mění: někdy je smutná, když v sobě cítí tklivé blues, jindy zrovna srší energií, když má v sobě více taneční hudby, takže její přátelé o ni často mají starost a jen se dohadují, jaký žánr zrovna prožívá. Je typickým příkladem neustálého sebepochybování, které tak často teenagery trápí. Celkem vzato má z celé skupiny nejpodivnější postoje. Působí trvdohlavě, ačkoli taková ve skutečnosti tak docela není. Prostě vypadá, že si žije ve svém vlastním světě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář