Jdi na obsah Jdi na menu
 


Flóra

 

FLORA

Flora je Víla přírody a čerpá svoji veškerou energii z květin, rostlin a všelijakých trav. Má hluboké znalosti o všech možných bylinkách, takže se velice dobře vyzná v přípravě kouzelných lektvarů.

flora

Můj Facebook najdeš zde  Facebook Flora

Společenský a rodinný původ:

Flora pochází z planety Lynphea. Všichni její obyvatelé jsou mírumilovní a uvolnění, rádi se procházejí po loukách a vdechují vůni květin. Její kvetoucí království je nade vší pochybnost z celé Magické dimenze nejkrásnější.

Zvláštní charakteristiky:

Přes útlý věk se Flora chová z celé skupiny nejdospěleji. Je jednoznačně nejmoudřejší a nejpřemýšlivější ze všech; kdykoli se její přátelé začnou hádat, snaží se jejich spory urovnat. Je pro skupinu velice důležitá, protože ví, kdy v boji proti čarodějnicím vytrvat a kdy se raději zastavit a zamyslet se, jak dál.

Není žádným tajemstvím, že je plachá. Přesto vždycky vyjde najevo, že je z celé skupiny nejlaskavější - a protože moc roztomile mluví, je to znát ještě víc. Má mírnou a společenskou povahu a vždycky se snaží udělat ostatním radost. Je velice pilná, takže se i do učení pustila s vervou. Není vůbec cílevědomá, ale je prostě zvyklá dělat všechno, do čeho se pustí, co nejlépe. Rozhodně je ve skupině ze všech nejpilnější; má ráda čistotu a pořádek, takže mívá uklizeno i v pokoji, který si zdobí květinami a rostlinami všeho druhu.

Chyby a slabiny:

Flora je velice trpělivá a vůbec není marnivá, s jedinou výjimkou: dává si záležet na tom, jakým parfémem se navoní. Je velice roztomilá a tím i trochu naivní, ale protože je zároveň na svůj věk dospělá, vždycky se o sebe dokáže velmi dobře postarat.

Na její planetě jsou tím nejdůležitějším květiny. Proto Floře nijak moc nezáleží na hmotných věcech a na penězích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

juuuuuuuuu

bloom,27. 12. 2013 18:06

FLORA JE PŘIRODA A

hou

bloom,10. 5. 2013 17:24

Húuuuuuuuuuuuuustý flora.